Ολυμπιακός: Η εξαήμερη χριστουγεννιάτικη άδεια και το «τρέξιμο» του Ελ Αραμπί για Λαμία

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ξεκουραστούν για τις γιορτές και ο Κάρλος Καρβαλιάλ ελπίζει να έχει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην Λαμία στις 3 Ιανουαρίου.

Ολυμπιακός: Η εξαήμερη χριστουγεννιάτικη άδεια και το «τρέξιμο» του Ελ Αραμπί για Λαμία

Σε περίοδο ξεκούρασης μπήκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά από έναν αρκετά επίπονο πρόγραμμα από τις αρχές Αυγούστου έως και τις 21 Δεκεμβρίου με το 0-0 που έφερε κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του από την πρώτη μέρα που ανέλανε την τεχνική ηγεσία, ότι θα κάτσουν έξι μέρες για τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε να περάσουν τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους.

Αυτό που «καίει» τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού είναι να έχει μετά τις γιορτές τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε θέση να βοηθήσει στο ματς με την Λαμία στη Φθιώτιδα στις 3 Ιανουαρίου. Δεν φαίνεται ότι είναι και το πιο πιθανό σενάριο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Μαροκινός επιθετικός θα κάνει την προσπάθειά του για να είναι παρών σε μία ακόμη εκτός έδρας δύσκολη αποστολή των Πειραιωτών.

Θυμίζουμε ότι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα πρέπει να ενσωματωθεί στην Εθνική Μαρόκο για το Κόπα Άφρικα και κατά συνέπεια είναι επιτακτική η ανάγκη για να επιστρέψει ο Ελ Αραμπί το συντομότερο δυνατόν.

Ο 37χρονος επιθετικός λοιπόν δεν θα ξεκουραστεί στις διακοπές του στον βαθμό που θα ήθελε. Θα συνεχίσει τις θεραπείες του και τα προγράμματα αποκατάστασης, έτσι ώστε να καταφέρει να βρεθεί έστω στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία.