Ρέτσος: «Περισσότερες καθυστερήσεις και περισσότερος έλεγχος από το VAR»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για το 0-0 του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Ρέτσος: «Περισσότερες καθυστερήσεις και περισσότερος έλεγχος από το VAR»

Στις δηλώσεις του μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Παναγιώτης Ρέτσος αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα του δεν έφυγε νικήτρια από τα δυτικά προάστια.

Αναλυτικά:

Για το τι έγινε και χάθηκαν οι βαθμοί: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ αμυντικά. Είχαμε κάποιες φάσεις, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ήταν μόνο αυτό. Είδαμε τρεις υποψίες για πέναλτι που δεν κοιτάχτηκαν στο VAR, είδαμε κάποιες καθυστερήσεις που θα έπρεπε να τις ελέγξει ο διαιτητής».

Για το αν έφταιξε το θέμα της διαιτησίας: «Εμάς δεν πρέπει να μας χαλάνε αυτά. Δεν ξέρω αν παίζουμε με άλλους κανόνες εμείς. Με τους κανόνες που υπάρχουν το 2023 θα έπρεπε να έχουμε παίξει περισσότερες καθυστερήσεις και να έχει γίνει έλεγχος από το VAR. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Είναι καινούριος προπονητής και θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε αυτόν τον αγώνα τώρα. Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε».

Για το τι έχει αλλάξει: «Είναι λίγο διαφορετικό το σύστημα και πρέπει να δουλευτούν κάποιες λεπτομέρειες σε άμυνα και επίθεση. Υπάρχουν κάποιες μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα και θα είμαστε πιο έτοιμοι με τη Λαμία».

Για τον προπονητή: «Ο προπονητής δουλεύει πολύ στη λεπτομέρεια τακτικά. Είμαστε πιο συμπαγείς ως ομάδα και πιο οργανωμένοι. Σε συνδυασμό με την ικανότητα που έχουμε μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Και εμείς θέλουμε να νικάμε και να παίζουμε στα ίσια».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για όσο ήταν δίπλα μας. Ελπίζω να αλλάξει όλο αυτό που γίνεται».