Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Οι Ροντινέι και Στέφαν Γιόβετιτς στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων του Ολυμπιακού στο 0-0 του Περιστερίου με τον Ατρόμητο.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Μία φορά χρειάστηκε να βγάλει το… ψωμί του και το κατάφερε στη φάση του δοκαριού του Βαλένσια. Είχε «απάντηση» στο πολύ επικίνδυνο σουτ του επιθετικού του Ατρομήτου.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού. Πολλές επιθετικές προσπάθειες από τα δεξιά, αρκετά επικίνδυνος σε κάθε ανέβασμά του και μία μόνιμη πηγή κινδύνου για την αριστερή πλευρά των Περιστεριωτών. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι είχε και ένα δοκάρι από… καραμπόλα, με τη σέντρα του να κοντράρεται στον Αθανασίου και να βρίσκει την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

ΡΕΤΣΟΣ: Έχασε τον Βαλένσια στη φάση του δοκαριού του Ατρομήτου, αλλά θα μπορούσε με δική του κεφαλιά – δυναμίτη να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό. Η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι. Θα μπορούσε να φύγει και με ασίστ, αλλά ο Ποντένσε δεν αξιοποίησε την πάσα του Έλληνα στόπερ.

ΝΤΟΗ: Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετώπισε, γιατί πολύ απλά ο Ατρόμητος δεν επιτέθηκε. Θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα λίγο πριν τη φάση του δοκαριού του Ατρομήτου, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είχε πολλή δουλειά.

ΟΡΤΕΓΚΑ: Πήρε αρκετές προσπάθειες από τα αριστερά, λιγότερες από αυτές που πήρε ο Ροντινέι από την απέναντι πλευρά. Απείλησε, αλλά θα μπορούσε να γίνει και πιο απειλητικός και κυρίως πιο ακριβής στις μεταβιβάσεις του, τις πάσες του, τις σέντρες του.

ΕΣΕ: Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Ανασταλτικά τα πήγε καλά, είχε κάποιες καλές μεταβιβάσεις, αλλά είχε και κακές.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Ήταν ζωηρός, πήρε πρωτοβουλίες, αλλά όσο περνούσε η ώρα φαινόταν ότι ήταν επηρεασμένος από το γεγονός ότι μετά από πολύ μεγάλο διάστημα βρέθηκε στην ενδεκάδα.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Είχε δύο ευκαιρίες για να τις τελειώσει σωστά και δεν το έκανε. Ήταν μία μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των Περιστεριωτών, πήρε αρκετές προσπάθειες, αλλά για την κλάση του Πορτογάλου περιμέναμε καλύτερα τελειώματα στις δύο μεγάλες φάσεις που του παρουσιάστηκαν.

ΜΠΡΙΝΙΤΣ: Αρνητικός ήταν ο νεαρός Κροάτης. Έχασε σχεδόν όλες τις μονομαχίες με τον Κεσχρίντα. Έχει δικαιολογία ότι έπαιξε πρώτη φορά ως βασικός σε ένα ιδιαίτερων συνθηκών παιχνίδι.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πήρε προσπάθειες πάνω του, όμως, δεν έπαιξε τον ρόλο που είχε παίξει στις Σέρρες στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Δείχνει να είναι καλά, αλλά θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι πιο γρήγορος στις ενέργειές του, είτε αφορά την τελική προσπάθεια ή την τελική πάσα.

ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, καθώς με την είσοδό του ο Ολυμπιακός έγινε πολύ πιο ορθολογικός στην ανάπτυξη. Σε διάστημα 45 λεπτών (+6 των καθυστερήσεων) είχε 5 τελικές και μπόλικες επιθετικές ενέργειες.