ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο Θυμιάνης έπρεπε να αποβληθεί από το 33'»

Παράπονα για τη διαιτησία από την ΑΕΚ στο report για την ισοπαλία κόντρα στον Πανσερραϊκό.

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο Θυμιάνης έπρεπε να αποβληθεί από το 33'»

Παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό εξέφρασε η ΑΕΚ στο επίσημο report της ομάδας για το ματς της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα όπως υποστηρίζει η «Ένωση» ο Θυμιάνης που πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του, έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 33ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24.

Στον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο των Σερρών η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές, στο 16' με τον Λάζαρο Ρότα και στο 45' με τον Λιβάι Γκαρσία, όμως ο Πανσερραϊκός έβρισκε τον τρόπο να φτάνει στην ισοφάριση, την πρώτη φορά στο 39΄και τη δεύτερη στο 94', με σκόρερ τον Κώστα Θυμιάνη που θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 33', όταν είδε κίτρινη για κόκκινη σε μια φάση που το πόδι του στο κεφάλι του Λιβάι.

Στο 64' αποβλήθηκε ο Μπέργκστρομ και στη συνέχεια η ΑΕΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για το τρίτο γκολ που δεν ήρθε ποτέ. Αντ' αυτού ο Πανσερραϊκός (που γλίτωσε μία ακόμα αποβολή όταν ο Σιδηρόπουλος δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ουεντραόγκο) πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις».