Γρηγορίου: «Προσπαθώ να κάνω ένα μικρό θαύμα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Γρηγορίου, αναφέρθηκε για την προσπάθεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα, μετά και την ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό.

Γρηγορίου: «Προσπαθώ να κάνω ένα μικρό θαύμα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Γρηγορίου, την ισοπαλία (0-0) της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος των Ιωαννίνων στο φετινό πρωτάθλημα. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, είπε:

«Το αποτέλεσμα γενικά είναι δίκαιο, στις λεπτομέρειες ίσως ήμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε τελικά να κερδίσουμε. Εμείς ξεκινήσαμε ψηλά για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε ένα πολύ καλό τέμπο, μετά δεν ακολουθήσαμε αυτό που θέλαμε και αναγκαστήκαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι αναμονής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ξεκινήσαμε επιθετικά για να πάρουμε το παιχνίδι, οι παίκτες έχουν δυστυχώς τρομερό άγχος, αλλά έχω την εντύπωση πως μπορούμε να δώσουμε πολλά καλά πράγματα και αυτό θα φανεί στην πορεία. Χρειάζεται δουλεία και χρόνος, για να μπορούμε να παίζουμε τακτικά έτσι όπως θέλουμε εμείς».

Για την προσπάθεια της ομάδας του: «Όταν μια ομάδα είναι σε πρόβλημα, χρειάζεται έναν καλό προπονητή. Για μια ακόμα φορά προσπαθώ να φέρω εις πέρας μια δύσκολη αποστολή και να κάνω ένα μικρό θαύμα, αλλά έτσι τα έφεραν οι συγκυρίες και καμία φορά σε ιντριγκάρει το να αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές. Είμαι εδώ, γιατί πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος».