Στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Σκάρπα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τα βρήκε με την Ατλέτικο Μινέιρο στα 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκουστάβο Σκάρπα.

Στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να αναγεννηθεί και ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του Πειραιά να βρει στο πρόσωπο του έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω.

Ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη χώρα μας όπως δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί και στην Αγγλία όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Άλλωστε από την αγγλική ομάδα παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν ήθελε να ακούει για το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του, αφού τον ενδιάφερε να κυνηγήσει το όνειρο της Ευρώπης. Αντιλήφθηκε και ο ίδιος πλέον ότι θα ήταν καλύτερο για την καριέρα του να γυρίσει στη Βραζιλία για να παίξει ποδόσφαιρο.

Έτσι σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα της πατρίδας τους η Νότιγχαμ Φόρεστ τα βρήκε με την Ατλέτικο Μινέιρο στα 5 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες η αγγλική ομάδα είχε απορρίψει πρόταση της Μινέιρο ύψους 4,5 εκατ. ευρώ. Τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Είχε ενημερωθεί άλλωστε από το Σαββατοκύριακο πως οι δύο ομάδες ήταν κοντά σε συμφωνία.