Γιοβάνοβιτς: «Θα έχει ευκαιρίες ο Γερεμέγεφ, ο πιο χαρούμενος τώρα ο Μπρινιόλι»

Τι είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο με 3-0. Για Γερεμέγεφ, Ιωαννίδη, αλλά και Μπρινιόλι. 

Γιοβάνοβιτς: «Θα έχει ευκαιρίες ο Γερεμέγεφ, ο πιο χαρούμενος τώρα ο Μπρινιόλι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο, για τον μεγάλο πρωταγωνιστή Άλεξ Γερεμέγεφ, αλλά και για τους Ιωαννίδη και Μπρινιόλι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η μοίρα των μεγάλων ομάδων εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Αυτό που γίνεται σε εμάς το τελευταίο διάστημα είναι φυσιολογικό, όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε αποτέλεσμα, έχοντας τρία ματς σε έξι μέρες. Ήταν σημαντικό να αλλάξουμε την εικόνα μας. Αγωνιστική και βαθμολογική. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε για να μπορούν και παίκτες να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για ένα απαιτητικό πρόγραμμα τον Ιανουάριο. Ήταν δυνατό παιχνίδι, ο Βόλος είναι πιεστικός και πάντα επικίνδυνος. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ. Από εκεί και μετά είχαμε διάθεση και το τελειώσαμε αρκετά καλά».


Για τον Γερεμέγεφ: «Είμαι προπονητής μιας ομάδας με καλό ρόστερ. Πάντα ο προπονητής αξιολογεί ανάλογα με τα παιχνίδια και τις συνθήκες. Η προσπάθεια του Άλεξ δεν είναι τυχαία, δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, ψάχνει ευκαιρίες και όποτε τις είχε ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε σε παιχνίδια όπως το σημερινό. Θα βοηθήσει το σημερινό τον ίδιο και την ομάδα για τη συνέχεια. Δεν είναι εύκολο για έναν πηκτή με λίγο χρόνο να είναι πάντα έτοιμος καιν ουσιαστικός. Δουλεύει πολύ καλά και με μεγάλη υπομονή περιμένει τον χρόνο του. Επειδή θα έχουμε πολλά παιχνίδια, σίγουρα ο Άλεξ θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο».

Για το αν σκέφτεται μετά το σημερινό να κάνει τον Ιωαννίδη...«δεκάρι»: «Εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθώ να τον κάνω στράικερ, αν τον γυρίσω δεκάρι, πάμε δυόμιση χρόνια πίσω. Είναι ένας σύγχρονος παίκτης με ικανότητα να παίζει με ή χωρίς την μπάλα Είναι στράικερ και στα παιχνίδια μπορεί να μας βοηθήσει ενδεχομένως σε άλλη θέση με τα άλλα παιδιά όπως ο Γερεμέγεφ και ο Σπόραρ. Δεν είναι κάτι που έγινε πρώτη φορά. Εξαρτάται απ΄ το παιχνίδι το δικό μας και από τη συμπεριφορά του αντιπάλου. Σήμερα αυτό μας βοήθησε, σε κάποια άλλα όχι, αλλά δε είναι κάτι στάνταρ για εμένα. Είναι κάτι που ενδεχομένως μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε πάλι».


Για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι: «Έχω μιλήσει φυσικά μαζί του. Ο Αλμπέρτο είναι πολύ στεναχωρημένος. Πέρασε αρκετά δύσκολο και είναι φυσιολογικό. Σήμερα ίσως ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που κερδίσαμε. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να ξεπερνάνε τα λάθη. Ο Αλμπέρτο έχει τη μέγιστη συμπαράσταση μας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι αύριο αυτός που είναι τα τελευταία 2,5 χρόνια. Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου για να σου συμπαραστέκονται. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι μαζί του».