Παναθηναϊκός: Πάγκο ο Μπρινιόλι στον Βόλο

Η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τον Βόλο αποτελεί μονόδρομο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο μετά τα διαδοχικά στραπάτσα από Μακάμπι Χάιφα και Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: Πάγκο ο Μπρινιόλι στον Βόλο

Λοντίγκιν στον «άσο»

Άμεση αντίδραση ζητείται στον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα στο Περιστέρι. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού γνωρίζουν ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και παίρνουν ως παράδειγμα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου οι Θεσσαλοί δυσκόλεψαν πολύ τους ερυθρόλευκους και τελικά τους υποχρέωσαν σε οδυνηρή ισοπαλία 2-2. Πάντως, ο Γιοβάνοβιτς έχει περάσει από κόσκινο τον Βόλο του Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη των πρώτων αγωνιστικών. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, το πρόσωπο των ημερών –όχι για καλό λόγο- είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Οι συνεχιζόμενες… προβληματικές εμφανίσεις του Ιταλού κίπερ φέρνουν τον Γιούρι Λοντίγκιν σε θέση εκκίνησης όσον αφορά τον «άσο» στην αρχική ενδεκάδα απόψε. Ο Μπρινιόλι δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και κατόπιν συζήτησης με τον προπονητή του κρίνεται προτιμότερο να προστατευθεί η… εικόνα του για ένα βραχύ χρονικό διάστημα. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός εμπιστεύεται το ίδιο και τον Λοντίγκιν, ο οποίος όποτε χρειάστηκε είχε πολύ καλή παρουσία κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του.

Αρκετά προβλήματα

Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενόψει του σημερινού αγώνα του Παναθηναϊκού στον Βόλο με την τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος πέρα από τα αγωνιστικά προβλήματα, καλείται να διαχειριστεί και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά την -για πολλούς- αναπάντεχη ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, θα έχει στη διάθεσή του τον Αϊτόρ. Ο Ισπανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ώρες και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, εν αντιθέσει με τους Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και φυσικά έμειναν εκτός αποστολής.