Ολυμπιακός: Η επιμονή των Τούρκων για Μιγκέλ Κρέσπο

Ο Μιγκέλ Κρέσπο απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό και οι Τούρκοι «βλέπουν» εξελίξεις ακόμη και μέσα στις γιορτές.

Ολυμπιακός: Η επιμονή των Τούρκων για Μιγκέλ Κρέσπο

«Ψήνεται» του Μιγκέλ Κρέσπο για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό! Εδώ και μέρες οι Τούρκοι βάζουν δυνατά τους Πειραιώτες στο «κόλπο» για την απόκτησή του, μολονότι το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής με τη Φενέρμπαχτσε. Γενικώς οι γείτονες το βλέπουν πολύ πιθανό να γίνεται το «deal».

Παρόλα αυτά, οι γείτονες εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες, εφόσον αποφασίσει να μπει δυνατά στη διεκδίκησή του, για να τον κάνει δικό του τον χειμώνα. Μάλιστα, σημείωσαν για ακόμη μία φορά τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ με τον Πέδρο Άλβες λόγω της συνύπαρξής τους στην Εστορίλ. Τονίζουν δε ότι ο Άλβες έχει κατατοπίσει πλήρως τον Κρέσπο για όλα όσα θα συναντήσει στον Ρέντη, αν και εφόσον επιτευχθεί το ντιλ και ο παίκτης συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Πώς έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή; Στη Φενέρ τηρούν σιγή ιχθύος. Λένε ότι δεν έχουν κάτι επίσημο από την πειραϊκή ΠΑΕ. Την ίδια στιγμή σημειώνουν όμως με νόημα, ότι ο τουρκικός σύλλογος θα φέρει παίκτη στα χαφ τον Ιανουάριο και κάπως έτσι θα ανοίξει αυτόματα η πόρτα της εξόδου για τον Κρέσπο.

Εν ολίγοις, τα δεδομένα που παρουσιάζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον Πορτογάλο είναι τα εξής: Από τη μία ότι ο Πορτογάλος φαίνεται να έχει «ψηθεί» με την ιδέα ότι ο Ολυμπιακός θα αποτελούσε μία καλή επιλογή για τον ίδιο ώστε να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βλέποντας ότι η Φενέρ κινείται για χαφ, αντιλαμβάνεται ότι θα ξαναβρεθεί σε ρόλο «ρεζέρβας», όπερ σημαίνει θα επιδιώξει να βρεθεί σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που θα λογίζεται ως βασικός και όχι ως αναπληρωματικός. Δεν σημαίνει δηλαδή τίποτα το γεγονός ότι τώρα έχει πάρει τέσσερα μαζεμένα παιχνίδια στην ενδεκάδα με τη φανέλα της Φενέρ.