Βόκολος: «Να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε» (vid)

Προβληματισμένος ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος μετά την ήττα από τον Βόλο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Βόκολος: «Να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε» (vid)

Ο Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στα λάθη που έγιναν αλλά και στην περίπτωση του Νούνιες που θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του κόντρα στον Άρη.

«Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι μετά από ένα παιχνίδι που χάσαμε εντός έδρας. Μας αφήνει προβληματισμένους και στεναχωρημένους, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα, γιατί ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο ματς την Τετάρτη και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από σήμερα.

Δεχθήκαμε δύο γκολ τη στιγμή που είχαμε την κατοχή. Ο Βόλος γνωρίζαμε από πριν πως παίζει. Δεν προσέξαμε τις λεπτομέρειες όμως και δεχθήκαμε δύο γκολ. Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει στη συνέχεια να παρουσιαστούμε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο πήγε στη δύναμη, στις μεγάλες μπάλες και τις δεύτερες μπαλιές. Κάτι που ξέραμε, το περιμέναμε, αλλά μας δυσκόλεψε. Το ισορροπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και εκεί που πιστέψαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ» είπε ο Βόκολος.

Για την απουσία του Νούνιες: «Ο Νούνιες είναι καλά. Έχει κάνει μία προπόνηση όμως και δεν ήταν έτοιμος. Μέσα στην εβδομάδα θα είναι κανονικά διαθέσιμος».