Κουέστα: «Έγινε ανοιχτό παιχνίδι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες»

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ και για το γεγονός πως το ματς διεξήχθη χωρίς την παρουσία θεατών.

Κουέστα: «Έγινε ανοιχτό παιχνίδι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες»

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες.

Αναλυτικά ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε ένα ανοικτό παιχνίδι αλλά πρώτα θέλαμε να ελέγξουμε τον ΟΦΗ. Είχαν κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα με τα κόρνερ ή στην αντεπίθεση. Θεωρώ όμως ότι είχαμε περισσότερες φάσεις και αν δεν ήταν η απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα, θα σκοράραμε περισσότερα γκολ».

Για την έλλειψη καθαρού μυαλού στο τελικό κομμάτι του αγώνα: «Σίγουρα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού είχαμε έλλειψη συγκέντρωση. Ήταν περίεργο παιχνίδι, νωρίς το μεσημέρι και χωρίς κόσμο. Το πιο σημαντικό όμως είναι η βελτίωση της ομάδας σε κάθε παιχνίδι. Μακάρι μετά τη διακοπή να έχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές. Τότε θα γίνουμε και καλύτερη ομάδα».

Για το άδειο γήπεδο: «Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε άδειες κερκίδες. Είναι σημαντικός ο κόσμος για εμάς. Επίσης η αντίπαλη ομάδα ήρθε με καινούργιο προπονητή και δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστεί. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη».