Νταρίντα: «Αν είχαμε σκοράρει κι άλλες φορές δεν θα τρέχαμε μέχρι το τέλος»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ και τόνισε πως αν η ομάδα του είχε βρει κι άλλα γκολ δεν θα έτρεχε μέχρι το τέλος.

Νταρίντα: «Αν είχαμε σκοράρει κι άλλες φορές δεν θα τρέχαμε μέχρι το τέλος»

Με το γκολ του Βλάντιμιρ Νταρίντα ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ με σκορ 1-0 και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.

«Είναι σημαντικό για μας να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι τα Χριστούγεννα για να φτάσουμε στους 26 βαθμούς. Οπότε, σήμερα απλά τελείωσε το πρώτο ημίχρονο γιατί το δεύτερο θα γίνει την Τετάρτη».

Όσον αφορά στην απουσία του κόσμου είπε: «Είμαστε μια ομάδα η οποία βασίζεται στην παρουσία του κόσμου οπότε δεν μας ήταν καθόλου εύκολο να αγωνιστούμε υπό αυτές τις συνθήκες. Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο ήταν πραγματικά ανοιχτό είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και δύο αλλά και τρία γκολ και θα έπρεπε να το είχαμε κάνει. Δεν το κάναμε και τρέχαμε μέχρι το τέλος. Προφανώς θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι αναγκαίο να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας».