Ολυμπιακός: Ο Μαντί της Ευρώπης και η Γουινέα

Στη Γουινέα δεν ξεχνούν τον Μαντί Καμαρά που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ συνεχίζουν να ελπίζουν πως θα τα βρει με τον προπονητή της εθνικής ομάδας.

Ολυμπιακός: Ο Μαντί της Ευρώπης και η Γουινέα

Στενά παρακολουθούν στη Γουινέα όσα κάνει ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στην πατρίδα του πήρε μεγάλη έκταση το γεγονός πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά.

Ο 26χρονος χαφ είναι από τα βασικότερα στελέχη του Ολυμπιακού τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα έχει σταθερά ανοδική πορεία. Στη Γουινέα θεωρούν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα παίζει στις διοργανώσεις της UEFA και το 2024.

Μάλιστα με την ευκαιρία της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Conference League έγινε εκ νέου αναφορά και στο θέμα με την εθνική ομάδα ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Όπως είναι γνωστό ο Μαντί τα έχει «σπάσει» με τον ομοσπονδιακό προπονητή, τον Καμπά Ντιαβαρά και δεν καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Στη Γουινέα, ωστόσο θεωρούν ότι είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί λύση με τον Καμαρά και να συμπεριληφθεί και πάλι στις κλήσεις της εθνικής ομάδας. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει προσπάθεια να τα βρουν οι δύο πλευρές, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Θα είναι έκπληξη εάν ο Μαντί κληθεί στο Κόπα Άφρικα και φυσικά κάτι τέτοιο δεν το θέλουν στον Ολυμπιακό. Για τους Πειραιώτες θα είναι πλήγμα πιθανή απώλεια του Καμαρά σε ένα διάστημα που θα πρέπει να παίξει αρκετά ντέρμπι.