ΟΦΗ: Οριστικά προπονητής του ο Πέπε Μελ - Πατάει Ηράκλειο την Πέμπτη

Ο Πέπε Μελ είναι οριστικά ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Το απίστευτο στατιστικό των πέντε συνεχόμενων... ντεμπούτων με τον Άρη.

ΟΦΗ: Οριστικά προπονητής του ο Πέπε Μελ - Πατάει Ηράκλειο την Πέμπτη

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Πέπε Μελ που πρόκειται να έρθει στο Ηράκλειο την Πέμπτη (14/12) και στη συνέχεια την Παρασκευή (15/12) θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο 60χρονος Ισπανός προπονητής πρόκειται να έρθει στο Ηράκλειο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης και στη συνέχεια αφού διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του, θα ακολουθήσει η παρουσίαση του προς τα ΜΜΕ ενώ το πρωί της Παρασκευής θα προπονήσει τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ.

Δεν θα έρθει μόνος του αλλά θα φέρει και συνεργάτες μαζί του ενώ παραμένουν στο τεχνικό team του ΟΦΗ οι Πέδρο Καραβέλα, Νίκος Κουνδουράκης και Γιώργος Ερμείδης που έχουν αποδείξει τόσο τις ικανότητες του, όσο και την αξία τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ισπανός έμπειρος τεχνικός που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη έχοντας ενημερωθεί πλήρως για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όσο σπάνιο στατιστικό και αν δημιουργείται, συνεχίζεται η παράδοση που ξεκίνησε το 2017 και θέλει προπονητή του ΟΦΗ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας με αντίπαλο τον Άρη και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι!

Η απίστευτη σύμπτωση ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 με το Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Άρη και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κερδίζει με 1-0.

Ο επόμενος ήταν τον Αύγουστο του 2019 με τον Γιώργο Σίμο να ντεμπουτάρει στην ισοπαλία 2-2 ενώ συνεχίζεται το σερί τον Μάρτιο του 2021 και το Νίκο Νιόπλια στην ήττα με 1-0.

Ο τελευταίος, πριν τον Πέπε Μελ, ήταν ο Βάλντας Νταμπράουσκας τον Οκτώβριο του 2022 με Άρη και ΟΦΗ να αναδεικνύονται ισόπαλοι δίχως τέρματα.