Και το Κολοράντο «βλέπει» Σκάρπα

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία προέκυψε από τις ΗΠΑ για τον Γκουστάβο Σκάρπα. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε ότι οι Κολοράντο Ράπιντς παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του Βραζιλιάνου. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δείχνουν να γνωρίζουν καλά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον Σκάρπα και το σοβαρό ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μινέιρο.

Και το Κολοράντο «βλέπει» Σκάρπα

Είναι χαρακτηριστικό ότι προτάσσουν στα ρεπορτάζ τους ότι ο Σκάρπα δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και λόγω του περιορισμένου χρόνου που έχει στον Ολυμπιακό, δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να δοκίμαζε την τύχη του στο MLS.

Λέγεται λοιπόν ότι οι Κολοράντο Ράπιντς πολύ σύντομα θα καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, ελπίζοντας να πείσουν τη Νότιγχαμ και τον ποδοσφαιριστή να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος είναι ότι η διοίκηση της Νότιγχαμ, άρα κατ’ επέκταση και του Ολυμπιακού, δεν ψήνεται ιδιαίτερα με την προοπτική να αποχωρήσει ο Σκάρπα.

Ίσα-ίσα που υπάρχει η εκτίμηση ότι με τον νέο προπονητή θα αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του, όταν ξεπεράσει κάποια προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τον έχουν αφήσει εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τις γιορτές.