Ολυμπιακός: Η σύνδεση Κοστίνια και Ροντινέι

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει για το καλοκαίρι τον Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση συζητήσεων για παραχώρηση του Ροντινέι που είναι στόχος ομάδων της πατρίδας του. 

Ολυμπιακός: Η σύνδεση Κοστίνια και Ροντινέι

Η κίνηση του Ολυμπιακού να αποκτήσει από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του Κοστίνια από τη Ρίο Άβε έβαλε κάποιους σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον του Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που αποτελεί βασικότατο στέλεχος του Ολυμπιακού και από τους σημαντικότερους παίκτες της ενδεκάδας έχει συμβόλαιο με την ελληνική ΠΑΕ έως το 2025. Είναι αλήθεια ότι πολλά κλαμπ της Βραζιλίας, τουλάχιστον σε επίπεδο δημοσιευμάτων, έχουν δείξει ενδιαφέρον για να επαναπατρίσουν τον έμπειρο μπακ, όμως ούτε από τη δική του πλευρά ούτε από αυτή του Ολυμπιακού υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη.

Το πλάνο αυτή τη στιγμή για την επόμενη σεζόν είναι να έχει ο Ολυμπιακός δίδυμο για τη θέση του δεξιού μπακ τον Ροντινέι και τον Κοστίνια, καθώς ο Κίνι δεν αναμένεται να είναι έως τότε στο ρόστερ, ενώ οι περιπτώσεις τω Βρουσάι και Ανδρούτσου θα επανεξεταστούν από το νέο τεχνικό τιμ, αλλά υπάρχει και το ζήτημα με τα συμβόλαιά τους.