Οι πιθανότητες για Λάζαρο ή Μάνο στην επίθεση του Ολυμπιακού με Απόλλωνα

Την Δευτέρα οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούν τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη και ο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να βρει άμεσα τον παίκτη που θα κληθεί να αποτελέσει την “αιχμή του δόρατος” στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Οι πιθανότητες για Λάζαρο ή Μάνο στην επίθεση του Ολυμπιακού με Απόλλωνα

Ο τραυματισμός του Γκερέρο και το γεγονός ότι ο Χασάν ακόμα κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση, αναγκάζει τον Μαρτίνς να αλλάξει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Δευτέρας με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Δύο σοβαρούς τραυματισμούς έχει αντιμετωπίσει φέτος ο Πέδρο Μαρτίνς και οι δύο είναι στην κορυφή της επίθεσης. Το κακό για τον Πορτογάλο είναι ότι οι δύο τραυματισμοί έπεσαν μαζί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για να καλύψει τα κενά που παρουσιάστηκαν.

Ο Γκερέρο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, ο Χασάν ακόμα ακολουθεί θεραπεία και πλέον οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Την Δευτέρα οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούν τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη και ο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να βρει άμεσα τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να αποτελέσει την “αιχμή του δόρατος” στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Με την Ντουντελάνζ έβαλε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Για τα ματς της Σούπερ Λίγκας όμως έχει τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν υπάρχουν λοιπόν άλλες επιλογές. Είτε θα παίξει ο Μάνος που μοιάζει και το πιο πιθανό σενάριο, είτε θα πάει στην αλχημεία με τον Χριστοδουλόπουλο. Αν παίξει ο Μάνος, είναι μία καλή ευκαιρία και για τον ίδιο να αποδείξει ότι αξίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Απέναντί του θα βρει μία ομάδα που θα έχει κατέβει με άμυνα – μπετόν για να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλων Σμύρνης που δεν έχει κάνει ακόμη σεφτέ στη Σούπερ Λίγκα ως προς τους βαθμούς, θα κατηφορίσει στο Καραϊσκάκη για να βάλει τρικλοποδιά στους “ερυθρόλευκους”.

Την τελική απόφαση για την κορυφή της επίθεσης θα την πάρει ο Μαρτίνς στην προπόνηση της Κυριακής (28/10).