Παναιτωλικός: Επιμένουν οι Κολομβιανοί για Γκρατερόλ

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από την Κολομβία που συνδέουν τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Ζοέλ Γκρατερόλ, με μια ενδεχόμενη επιστροφή στο πρωτάθλημα της χώρας για την Αμέρικα Ντε Κάλι.

Παναιτωλικός: Επιμένουν οι Κολομβιανοί για Γκρατερόλ

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Ζοέλ Γκρατερόλ που έχει συμβόλαιο στα «καναρίνια» μέχρι το καλοκαίρι του 2024 βλέπει θετικά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ομάδα από την οποία έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2023 για να υπογράψει τότε με τον Παναιτωλικό.

Παρόλα αυτά, πρέπει να συμφωνήσει ο Παναιτωλικός ο οποίος έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή για έξι ακόμη μήνες και μένει να φανεί αν θα του επιτρέψει να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει όπου επιθυμεί ή θα τον παραχωρήσει αρχικά με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με τον Κάρλος Όλσεν από τη Win Sport, ο διεθνής Βενεζουελάνος τερματοφύλακας θα επέστρεφε στην Κολομβία μετά το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό, αν και έχει ακόμη 6 μήνες στο συμβόλαιό του. Πρόθεση του συλλόγου του Αγρινίου, σύμφωνα με όσα επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος, είναι να ξεφορτωθεί τον ποδοσφαιριστή.

Σε άλλο δημοσίευμα από την Κολομβία πάντως γίνεται λόγος για δανεισμό του Γκρατερόλ από τον Παναιτωλικό στην Αμέρικα δε Κάλι, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Παρόλα αυτά, φαντάζει δεδομένη η αποχώρηση του Ζοέλ Γκρατερόλ από το Αγρίνιο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.