Ολυμπιακός: Ο Σκάρπα είναι ανένδοτος

Καθημερινά ρεπορτάζ στην Βραζιλία για ομάδες που θέλουν τον Γκουστάβο Σκάρπα, αλλά ο παίκτης της Νότιγχαμ που παίζει δανεικός στον Ολυμπιακό λέει «όχι».

Ολυμπιακός:  Ο Σκάρπα είναι ανένδοτος

Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι η ομάδα που επιμένει περισσότερο για τον Γκουστάβο Σκάρπα και προσπαθεί να τον αγοράσει από τη Νότιγχαμ, αλλά στην Βραζιλία κάθε μέρα αναφέρουν συλλόγους που είναι ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη που έχει δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο (9/12) υπήρξε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ (ο Αλεσάντρο Μπαρσέλος που ξαναπήρε πρόσφατα το χρίσμα στις εκλογές του συλλόγου) επιμένει για τον Σκάρπα, αν και δεν θέλησε να αναφερθεί σε ονόματα στις μεταγραφικές προγραμματικές δηλώσεις του.

Το θέμα είναι ότι ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή έχει διαμηνύσει σε κάθε τόνο ότι ο Σκάρπα δεν θέλει να φύγει από την Ευρώπη και να γυρίσει τώρα στην Βραζιλία. Θέλει να προσπαθήσει κι άλλο για να δείξει όσα δεν έχει καταφέρει από τον περασμένο χειμώνα, όταν πήγε στην Αγγλία ως πρωταθλητής με την Παλμέιρας και κορυφαίος παίκτης της όπως και ολόκληρης της λίγκας για εκείνη τη σεζόν.