Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 5-1: Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Θρύλου

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, καθώς συνέτριψε 5-1 τον Πανσερραϊκό, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 5-1: Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Θρύλου

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία στο Βόλο, γύρισαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο Ολυμπιακός με τον Καρανάτσιο να κάνει διαγώνιο πλασέ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Τόλιο πλασάρει από κοντά για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση νίκη και πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 49′, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάκουλα, ο Χαραλαμπόγλου με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρανάτσιος με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και μοίρασε έτοιμο γκολ στον Χαραλαμπόγλου που έγραψε το 3-1.

Στο 73′ ο Πνευμονίδης είδε την κίνηση του Χαραλαμπόγλου, έδωσε την πάσα και ο τελευταίος με διαγώνιο συρτό σουτ έκανε το 4-1.

Το τελικό 5-1 για την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, σημείωσε ο Σούφκα στο 87′ μετά από ασίστ του Δαρβίρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Έξαρχος, Δάμα, Πρεκατές, Κ. Κωστούλας (46′ Πνευμονίδης), Πλειώνης (84′ Σούφκα), Λιατσικούρας, Κουτσογούλας (84′ Κουτσόπουλος), Μπάκουλας (84′ Μαυρόπουλος), Χαραλαμπόγλου, Καρανάτσιος (71′ Δαρβίρας), Αλαφάκης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τσομπανίδης, Κόκκινος, Δράγκος (69′ Τριανταφύλλου), Παπαδημητρίου, Χάβος, Κοσμίδης, Λαδάς (57′ Παπακωνσταντίνου), Τόλιος, Κωνσταντινίδης (81′ Δελιόπουλος), Μυλωνάς (81′ Καλιόγλου), Ματσικόπουλος (69′ Χατζηπουργάνης).