Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική ενόψει Μακάμπι Χάιφα

Έμφαση στην τακτική έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα (14/12) στο Europa League.

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική ενόψει Μακάμπι Χάιφα

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα (14/12) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League έχει στρέψει πλέον το βλέμμα του ο Παναθηναϊκός. Το θετικό για τους «πράσινους» είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν νεότερα προβλήματα, πέραν των γνωστών απουσιών των Πάλμερ - Μπράουν και Μάγκνουσον.

Στην σημερινή προπόνηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στην τακτική, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Μετά το ρεπό της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία τους για τον καθοριστικό -για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Τριφυλλιού- αγώνα Europa League της προσεχούς Πέμπτης με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον».