Γκαγκάτσης: «Έχουμε ανοικτά τα μάτια και τα αυτιά μας»

Σε αρκετά θέματα που αφορούν την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης, στο περιθώριο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα γραφεία της Τούμπας.

Γκαγκάτσης: «Έχουμε ανοικτά τα μάτια και τα αυτιά μας»

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ δήλωσε πως σύντομα, μέσα στο επόμενο δίμηνο, θα υπάρξουν ανακοινώσεις αναφορικά με το προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ αναμένονται εξελίξεις και για το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για προπονητικό κέντρο και νέο γήπεδο: «Θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις, είμαστε σε επικοινωνία και με τον Δήμο θερμής. Όχι πριν τις γιορτές, πιστεύω μέσα στο επόμενο δίμηνο θα υπάρξουν εξελίξεις. Για τη νέα Τούμπα δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, πιστεύω σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, είναι πιο λεπτό θέμα αυτό».

Για την επιστολή κατά της ΕΡΤ: «Δεν έχουμε κάτι με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, έχουν στείλει και αυτοί επιστολή, περιμένουμε την απάντηση της ΕΡΤ. Δικαιολογίες μπορούν να πουν πολλές, ακόμα πιο τραγικό αν πουν πως άλλες ομάδες έβαλαν τσάρτερ, αν ήθελαν θα έστελναν, άρα δεν ήθελαν. Μεγάλη ντροπή, δε θυμάμαι να έχει προηγούμενο. Δεν έγινε καμία προσέγγιση από την ΕΡΤ από την περασμένη Πέμπτη. Περιμέναμε μήπως έρθει καμία συγνώμη, κάποια προσέγγιση, αλλά τίποτα… Έτσι, στείλαμε την επιστολή και περιμένουμε απάντηση από τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΡΤ. Για 400-500 ευρώ, γιατί τόσο κόστιζε το ταξίδι, έκρινε η ΕΡΤ ότι είναι σωστή να μη στείλει».

Για το θέμα της οπαδικής βίας: «Το Σαββατοκύριακο έγιναν επεισόδια που δε μας αφορούν άμεσα. Οπαδική βία δεν υπάρχει και μέσα και έξω από τα γήπεδα. Αυτό που έγινε στη Βούλγαρη ξεχωριστό. Σάββατο προς Κυριακή, στο κέντρο, κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι με τσεκούρι 15-20 άτομα. Δεν έγινε καμία σύλληψη, είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο. Περιμένουμε να γίνουν συλλήψεις. Δεν μπορούν να κυκλοφορούν με τσεκούρια έτσι στην πόλη, δεν είναι άνθρωποι, είναι ζώα. Περιμένουμε από την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να προχωρήσει σε συλλήψεις. Οτιδήποτε άλλο θα είναι ντροπιαστικό. Δε γίνεται να υπάρχει ατιμωρησία. Θα μειωθούν τα φαινόμενα βίας, αν κάνει η αστυνομία τη δουλειά της».

Για τον Κλάτενμπεργκ: «Στο επόμενο ΔΣ της Λίγκας, θα τεθεί προς ψήφιση το θέμα Κλάτενμπεργκ, θα αποχωρήσει».

Για το ματς με την Τρίπολη και τα εισιτήρια: «Είναι στα 20 ευρώ το κάθε εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πήραμε 1600, αν χρειαστούμε κι άλλα, θα έχει σε εκδοτήρια στην Τρίπολη».

Για την ΕΠΟ: «Έχει ακουστεί το όνομά μου στο παρελθόν και για πρόεδρος στη Λίγκα. Είναι πολύ νωρίς να πω κάτι, όλοι στην ΠΑΕ είναι προσηλωμένοι στους τρεις στόχους της ομάδας. Δε θα πω ούτε ναι, ούτε όχι. Έχει ακουστεί και στο παρελθόν, έχουμε χρόνο, θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα μέχρι τον Απρίλιο».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Υπάρχει πολύ συχνή επικοινωνία μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι άριστες οι σχέσεις τους, ο προπονητής έδωσε το στίγμα του».

Για το θέμα της διαιτησίας: «Έχουμε ανοικτά τα μάτια και τα αυτιά μας. Θέλουμε να αντιμετωπίζεται ισότιμα ο ΠΑΟΚ».

Για τις μεταγραφές: «Θα γίνουν από μηδέν έως τρεις, όπως συμβαίνει κάθε Ιανουάριο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος αξίζει τα εύσημα. Έχει καταλάβει πως και αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για τον μεγαλομέτοχο, έχει επενδύσει όμως πολλά και φέτος και φαίνεται από το ρόστερ και τη δυναμική της ομάδας αυτό».