ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0: Με φόρα από την Φρανκφούρτη

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ υπέταξε 3-0 τη Λαμία στην Τούμπα και συνέχισε το νικηφόρο του σερί. Κωνσταντέλιας (21'), Ράφα Σοάρες (43') και Σάστρε (57') τα γκολ των «ασπρόμαυρων». Ντεμπούτο για τον Μάρκος Αντόνιο. 

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0: Με φόρα από την Φρανκφούρτη

Με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στη Φρανκφούρτη, ο ΠΑΟΚ υπέταξε 3-0 τη Λαμία στην Τούμπα, παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και επέκτεινε το νικηφόρο του σερί. Ανταγωνιστική ως ενός σημείου η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που έμεινε για 4ο σερί ματς μακριά από τη νίκη.

Εξαιρετικός ο Κωνσταντέλιας που άνοιξε το σκορ και έδωσε την ασίστ στο γκολ του Σάστρε (57'). Ο Ράφα Σοάρες το δεύτερο τέρμα του «Δικέφαλου» για τον οποίο ντεμπούτο έκανε ο Μάρκος Αντόνιο.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μετά το 10λεπτο προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός και στην πρώτη ουσιαστικά καλή του επίθεση άνοιξε το σκορ. Ο Τάισον πέρασε την πάσα στον Κωνσταντέλια που με δυνατό δεξί σουτ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 1-0.

Η Λαμία προσπαθούσε ανά διαστήματα να γίνει επικίνδυνη μπροστά στα καρέ του Κοτάρσκι, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν και δεύτερο τέρμα. Ο Κωνσταντέλιας μπήκε από τα αριστερά, έκανε το παράλληλο γύρισμα ο Τζανδάρης προσπάθησε να κόψει τη μπάλα αλλά την έστειλε στον Ράφα Σοάρες που είχε ακολουθήσει τη φάση και ο μπακ του ΠΑΟΚ με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε δυνατά και σε τρεις περιπτώσεις που προσπάθησε να μειώσει, έπεσε πάνω στον Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα και με τον Σάστρε, ύστερα από ασίστ του Κωνσταντέλια, έκανε το 3-0 βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων.

Από εκεί και ύστερα το ματς είχε πάρει τον δρόμο του, με τον Λουτσέσκου να ρίχνει στο ματς και τον Μάρκος Αντόνιο που έκανε ντεμπούτο με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ 3-0

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δω/σου)

Σκόρερ: 21' Κωνσταντέλιας, 43' Ράφα Σοάρες, 57' Σάστρε.

Κάρτες: Τζανδάρης.

Οι συνθέσεις...

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (83' Λύραντζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (76' Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (71' Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (83' Τζίμας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (71' Σαμάτα).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα (59' Μάλτσι), Τζανράδης, Μαρτίνεθ (59' Τόσιτς), Τσιλούλης (84' Τσιλιανίδης), Καρλίτος (72' Λόνγκο).