Δεν ήταν και πάλι σε επίπεδο Ολυμπιακού οι παίκτες του στον Βόλο

Επηρεασμένοι στον Βόλο από την συντριβή στο Φράιμπουργκ και το βαρύ κλίμα οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού. Ποιοί ξεχώρισαν. 

Δεν ήταν και πάλι σε επίπεδο Ολυμπιακού οι παίκτες του στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς (2-2) στον Βόλο με πολύ σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, αλλά και χωρίς η ομάδα να δείξει όσα έπρεπε μετά τη συντριβή από την Φράιμπουργκ.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα του Πανθεσσαλικού:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Έκανε την απόκρουση στο πρώτο πέναλτι και μία ακόμη πολύ σημαντική.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Δεν απέφευγε αρκετά λάθη αλλά ήταν από τους πιο παθιασμένους και παραγωγικούς παίκτες του Ολυμπιακού. Έκανε τη σέντρα για το αυτογκόλ της ισοφάρισης.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Δεν βοήθησε επιθετικά όσο θα έπρεπε. Κι η παρουσία των μπακ σε τέτοιου είδους ματς είναι άκρως απαραίτητη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Η συμμετοχή του στιγματίστηκε φυσικά από τη φάση της αποβολής όταν αιφνιδιάστηκε, έχασε τον Γκαρσία και έκανε το πέναλτι.

ΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Οι γενικές επιλογές του ήταν σωστές, αλλά έκανε και κάποια εύκολα λάθη. Στα συν του ότι κέρδισε το πέναλτι.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Άρχισε ως χαφ, συνέχισε στόπερ και πολλές φορές έφτασε στην αντίπαλη περιοχή για να απειλήσει. Πίσω είχε μεγάλα θέματα, έκανε και πέναλτι.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Ανέβηκε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι έδειξε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ό,τι δημιουργικό για την ομάδα άρχιζε πάλι από τα πόδια του. Πήρε την αποβολή του Μύγα, έκανε εξαιρετική πάσα στο ακυρωθέν γκολ του Μασούρα, όπως και σε αυτό του Ελ Κααμπί. Φυσικά δεν ήταν στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά και πάλι ήταν ο πιο επικίνδυνος.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Δε φάνηκε καθόλου στο διάστημα της συμμετοχής του και μέχρι να γίνει αλλαγή λόγω της αποβολής του Ρέτσου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε κάποιες καλές προσπάθειες, έβαλε ένα γκολ που δεν μέτρησε, προσπάθησε μέχρι να κουραστεί για το καλύτερο.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Ήταν καλύτερος και πιο «μέσα» στο παιχνίδι από προηγούμενα. Στο τέλος μπορούσε να καθαρίσει το ματς με την άστοχη κεφαλιά.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Βοήθησε στο διάστημα που η ομάδα του είχε παίκτη λιγότερο. Μπορούσε περισσότερα στην επανάληψη.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Δεν μπόρεσε να περάσει κάποια επικίνδυνη μπαλιά.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έδωσε την κεφαλιά πάσα στον Ελ Κααμπί, αλλά για λίγο ήταν ο ίδιος οφσάιντ. Μέσα στη φάση πάντα.