Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Όρθιος με Εραμούσπε στο 87’

Με εύστοχο πέναλτι του Εραμούσπε στο 87’ ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον βαθμό (1-1) μέσα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ρομπάιγ είχε κάνει το 1-0.

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Όρθιος με Εραμούσπε στο 87’

Σπουδαίο ματς στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να ανοίγει το σκορ στο 64’ με τον Ρομπάιγ αλλά τον ΠΑΣ Γιάννινα να του παίρνει την μπουκιά μέσα από το στόμα με το εύστοχο πέναλτι του Εραμούσπε στο 87ο λεπτό (1-1).

Οι Γιαννιώτες ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο και έβγαλαν ωραίες φάσεις μπροστά από την εστία του Τσιντώτα, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν στη σωστή θέση και κράτησε το μηδέν.

Ο Ατρόμητος που είχε τη δική του μεγάλη στιγμή με τον Βέργο στο 40’ στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ήταν καταιγιστικός αλλά η διαφορά σε σχέση με τον ΠΑΣ ήταν πως κατάφερε να σκοράρει. Το έκανε στο 64’ με τον Ρομπάιγ σε μια περίεργη φάση όπου ο Ρομπάιγ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Εραμούσπε και εκτέλεσε τον Κλέιμαν.

Στο 80’ ο Τσαούσης έσωσε τον ΠΑΣ στο σουτ του Ασεβέδο και επτά λεπτά μετά ο Εραμούσπε με πέναλτι έγραψε το 1-1 για την ομάδα του Στάικου, που η αλήθεια είναι πως άξιζε ένα γκολ και τον βαθμό με την εικόνα που είχε ειδικά στο πρώτο μέρος.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Ατρόμητου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

Σκόρερ: 64’ Ρομπάιγ – 87’ πέναλτι Εραμούσπε

Οι συνθέσεις…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Γκονζάλεθ (79’ Έρλινγκμαρκ) – Ρομπάιγ (88’ Γιουμπιτάνα), Κούεν (68’ Ντιρκς), Καμαρά – Βέργος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Ριένστρα (90’+1’ Τζίνο) – Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (71’ Γκάρο) – Μπάλαν (71’ Λέο).