Ο Τζιοβάνι αποχαιρέτησε τον Mo Skillz: «Λυπάμαι βαθιά για τον θάνατό του, αναπαύσου εν ειρήνη»

Ο Τζιοβάνι αποχαιρέτησε με ανάρτηση τον γνωστό ράπερ, Mo Skillz, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (1/12) κι ο οποίος είχε γράψει τραγούδι για τον θρύλο του Ολυμπιακού.

Ο Τζιοβάνι αποχαιρέτησε τον Mo Skillz: «Λυπάμαι βαθιά για τον θάνατό του, αναπαύσου εν ειρήνη»

Την τελευταία του πνοή άφησε, το βράδυ της Παρασκευής (1/12), ο ράπερ Mo Skillz σε ηλικία 38 ετών, γεννημένος ως Δημοσθένης Ρούσος, ο οποίος φέρεται να κατέληξε μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Ο Βραζιλιάνος σταρ και πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Εθνικού, Τζιοβάνι, αποχαιρέτησε τον γνωστό ράπερ με ανάρτηση στο Instagram

Το τραγούδι για τον Τζιοβάνι

Ο Mo Skillz έγινε ευρύτερα γνωστός για το τραγούδι που είχε γράψει για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι.

«Μεγάλωσα στο Φάληρο και στην εφηβεία ήμουν λίγο παράξενος. Γκραφιτάς, hip-hop fan, άκουγα μόνο Αμερική. Από Ελλάδα για πολύ καιρό μόνο TXC, ήμουν «άρρωστος» μαζί τους. Στην αρχή έγραφα μόνο στα αγγλικά, αλλά όταν άκουσα τον Ευθύμη και αργότερα το «Ρίμα για Χρήμα» αποφάσισα να το γυρίσω στα ελληνικά. Low Bap δεν έψηνα καθόλου. Ήμουν «γηπεδικός», με διαρκείας στον Ολυμπιακό. Τσαμπουκάς, έπαιζα πολύ συχνά ξύλο. Βέβαια, έχω φάει πιο πολύ ξύλο απ’ όσο έχω δώσει (γέλια). Στη συνέχεια έφυγα για σπουδές στην Ιταλία και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους» είχε πει σε συνέντευξή του στο Vice.