Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά μας»

Λόγο για ανασυγκρότηση και αυτοκριτική έκανε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον Παναιτωλικό με 3-0.

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά μας»

Η Κηφισιά γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό εκτός έδρας για τη 13η αγωνιστική της Super League με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει λόγο για ανασυγκρότηση και αυτοκριτική στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο τεχνικός της ομάδα των Βορείων Προαστίων τόνισε ότι ο Παναιτωλικός εκτελλεύτηκε τα κενά της ομάδας του για να φτάσει στο 3-0, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε... βαρύ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν δέχεσαι το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους... Ένα σημείο όπου αντί να βγούμε από την πίεση, εμείς δεχόμαστε το πέναλτι. Εκεί πείραξε το μυαλό μας. Είπαμε να είμαστε ήρεμοι στο ημίχρονο γιατί υπήρχε χρόνος, όμως στο δεύτερο μέρος, παρότι φτάναμε στην περιοχή του αντιπάλου, δεν είχαμε ιδέες και καθαρό μυαλό.

Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά κι έφτασε στο 3-0, ένα βαρύ σκορ για μας.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς, δυστυχώς, είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να κάνουμε αυτοκριτική και να δείξουμε πολλά περισσότερα. Θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας».

Για την επιστροφή του στο Αγρίνιο: «Στο Αγρίνιο, και με την πόλη και με την ομάδα ‘δέθηκα’. Ήταν δύο όμορφα χρόνια, ο κόσμος πιστεύω ότι εκτίμησε την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ και δημόσια».