Ολυμπιακός: Η άφιξη του Πέδρο Άλβες και η επόμενη μέρα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Πέδρο Άλβες αναμένεται μέσα στη μέρα (1/12) στην Ελλάδα και ήδη είναι σε επαφές με τη διοίκηση για το μέλλον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός: Η άφιξη του Πέδρο Άλβες και η επόμενη μέρα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται πλέον μεταξύ σφύρας και άκμονος. Από την πρώτη μέρα που έπιασε λιμάνι, είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή στην πιο δύσκολη φάση της παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μυστικό ότι μετά το 5-0 από τη Φράιμπουργκ, η επόμενη μέρα στον ερυθρόλευκο πάγκο είναι ανοικτή, καθώς άμεσα θα παρθεί η απόφαση από τη διοίκηση αν θα πρέπει να πορευτεί με τον Μαρτίνεθ ή θα εξεταστεί άλλη λύση.

Την ίδια στιγμή οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι μέσα στη μέρα (1/12) αναμένεται στην Ελλάδα ο Πέδρο Άλβες για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα, τον εμπλέκουν ακόμα και στο κομμάτι του προπονητή. Ότι θα συμμετάσχει στις συζητήσεις με τη διοίκηση, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το αν θα παραμείνει ή όχι ο Μαρτίνεθ στον πάγκο.

Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Για παράδειγμα, δεν επιβεβαιώνεται ούτε η άφιξη του Πέδρο Άλβες, ούτε καν η συμφωνία με τον Πορτογάλο. Ναι μεν το σοκ από την «πεντάρα» στη Γερμανία είναι ισχυρό, αλλά δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις εν θερμώ.

Θα βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα, θα δουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό και αναλόγως θα πράξουν.