Μελισσανίδης για Σιμόες: «Τόσα δίνω. Ούτε ευρώ παραπάνω»

«Δεν θα δημιουργήσουμε συμβόλαια που μαζί με την εφορία θα φθάνουν τα 2,5 και 3 εκατ. ευρώ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι», φέρεται να λέει.

Μελισσανίδης για Σιμόες: «Τόσα δίνω. Ούτε ευρώ παραπάνω»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει νερό στο κρασί του και να αυξήσει την προσοφορά του προς τον Αντρέ Σιμόες προκειμένου να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασίας.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport» σε σημερινό δημοσίευμά της σύμφωνα με το οποίο το αφεντικός της ΑΕΚ φέρεται να έχει πει στους συνεργάτες του: «Επίδειξη πλούτου δεν πρόκειται να κάνει η ΑΕΚ. Μεταγραφές και ανανεώσεις μόνο με λογική. Εκείνο που προέχει είναι η οικονομική υγεία του κλαμπ. Πάνω από αυτό εγώ δεν βάζω τίποτα. Έτσι χτίσαμε την ΑΕΚ που πήρε πρωτάθλημα, Κύπελλο και έκανε πορεία στο Europa League, παίζει φέτος στο Champions League και ταυτόχρονα κατασκευάζει το γήπεδό της. Και έτσι, με λογική και σύνεση, θα συνεχίσουμε. Αδιαπραγμάτευτα».

Η πρόταση λοιπόν της ΑΕΚ προς τον Πορτογάλο είναι 450.000 ευρώ και ο Μελισσανίδης λέει κατηγορηματικά: «Από αυτή την πρόταση δεν πρόκειται να ανέβουμε ούτε ευρώ. Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε συμβόλαια που μαζί με την εφορία θα φθάνουν τα 2,5 και 3 εκατ. ευρώ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι... Δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τα εγκλήματα του παρελθόντος που η ομάδα τα πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο».