Μάντζιος: Έχει χτίσει παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Άκης Μάντζιος έχει χτίσει τη δική του παράδοση ως αντίπαλος προπονητής του Παναθηναϊκού

Μάντζιος: Έχει χτίσει παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό

Έπειτα από επτά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη επί του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας, ο Άρης επικράτησε με 2-0 την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις 22 Σεπτεμβρίου 2021 και το 1-0 για την 3η αγωνιστική εκείνου του πρωταθλήματος.

Ένα από τα κοινά σημεία ανάμεσα σε αυτές τις δύο νίκες είναι ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ο οποίος χτίζει τη δική του παράδοση απέναντι στους «πράσινους», με τους οποίους έχει έξι νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στις δέκα τελευταίες φορές που έχει βρεθεί απέναντί τους.

Σε αυτή την ακολουθία των αγώνων ήταν στους πάγκους του Πανιωνίου, της Λαμίας, του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης και οι νίκες του είναι, τέσσερις με τους «κίτρινους», μια με την ομάδα της Αρκαδίας στο περσινό πρωτάθλημα και μια ως τεχνικός των «κυανέρυθρων», στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

Συνολικά έχει βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό 19 φορές σε επίπεδο Super League και ο απολογισμός του είναι 7 νίκες – 2 ισοπαλίες – 10 ήττες.

Στις 12 Νοεμβρίου 2012 υπήρξε λευκή ισοπαλία στο Κέρκυρα - Παναθηναϊκός και στη συνέχεια σημείωσε την πρώτη του νίκη, στις 20 Οκτωβρίου 2013 με 2-1, ως προπονητής του Πανθρακικού σε εκτός έδρας ματς με τους «πράσινους». Μετά από αυτή τη νίκη, ακολούθησαν έξι διαδοχικές ήττες, μια με Πανθρακικό, τρεις με Λεβαδειακό και μια με τον Απόλλωνα Σμύρνης.