Ολυμπιακός: Είχε παίξει μπάλα στην Κύπρο ο Πέδρο Άλβες

Ο υποψήφιος νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες, είχε ένα σύντομο πέρασμα ως ποδοσφαιριστής στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού. 

Ολυμπιακός: Είχε παίξει μπάλα στην Κύπρο ο Πέδρο Άλβες

Ο Πέδρο Άλβες που είναι υποψήφιος για να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό σε συνεργασία με το υπάρχον τιμ έχει πετύχει απολύτως στο συγκεκριμένο ρόλο ως σκάουτ της Μπράγκα και εν συνεχεία για μία πενταετία υπεύθυνος για το πρότζεκτ της Εστορίλ.

Στην ποδοσφαιρική καριέρα του ο 40χρονος μάνατζερ δεν είχε κάποια ιδιαίτερη επιτυχία, παίζοντας σε μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά και κάνοντας μία απόπειρα στο εξωτερικό για μία χρονιά (2012-13) στην Κύπρο με τη φανέλα του Άρη Λεμεσού.

Η σχέση του με το ποδόσφαιρο ήταν σε διαφορετικό επίπεδο, καθώς σίγουρα έχει κάνει ήδη πάρα πολλά ως τεχνικός διευθυντής. Περισσότερα από όταν ήταν παίκτης, σταματώντας την καριέρα του το 2015 στην Οριεντάλ. Και πιάνοντας αμέσως δουλειά στην Μπράγκα για να κάνει διαρκή βήματα προόδου και σίγουρα θα πρόκειτα για άλμα εφόσον επισημοποιηθεί η συνεργασία του με την πειραϊκή ΠΑΕ.