Ο Φορτούνης και πάλι πολυτιμότερος του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό με λίγους διακριθέντες και τον Κώστα Φορτούνη πρωταγωνιστή. Η κριτική των παικτών.

Ο Φορτούνης και πάλι πολυτιμότερος του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση και στηριζόμενος στην κλάση ορισμένων παικτών του, ειδικά του Κώστα Φορτούνη.

Η κριτική των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν είχε ευθύνη στο γκολ, είχε καλές τοποθετήσεις, διόρθωσε και μια λάθος έξοδο.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Δεν είχε πολλές κούρσες μπροστά, έκανε πολλές λάθος πάσες, ήταν αρκετά ασφαλής πίσω αν και το γκολ μπήκε από την πλευρά του. Έγινε αρχηγός στο τέλος για πρώτη φορά στην καριέρα του στον Ολυμπιακό.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Πολύ καλή εμφάνιση, βοήθησε και τον συμπαίκτη του στο κέντρο της άμυνας. Καλές επεμβάσεις, δοκίμασε και ένα ωραίο σουτ.

ΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΑΝΚΟΝ: Έχει στοιχεία καλού στόπερ και ξέρει μπάλα. Θέλει να «δέσει» με την ομάδα, δεν απέφυγε κάποια λάθη.

ΚΙΝΙ: Η συμβολή του έχει να κάνει με το πείσμα του στη φάση της ισοφάρισης. Γενικά ένα τυπικό παιχνίδι από την πλευρά του.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Στο πρώτο μέρος ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού και ήταν μέσα στο παιχνίδι. Βρήκε και το πρώτο του γκολ έστω και εάν χρεώθηκε τελικά στον Οικονόμου. Στο δεύτερο δεν είχε την ίδια απόδοση.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Στο 200ο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό είχε συμβολή, αλλά όχι τόσο όσο αρμόζει στις ικανότητές του.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πέτυχε φοβερό γκολ, ενώ ήταν μέσα και στα άλλα δύο. Ο πολυτιμότερος ξανά.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Δεν έπεισε ότι μπορεί να είναι βασικός. Μία μόνο καλή ενέργεια είχε στη χαμένη ευκαιρία προς το τέλος του ημιχρόνου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στο πρώτο μέρος φάνηκε επηρεασμένος από τις διεθνείς υποχρεώσεις, στην επανάληψη ανέβασε ρυθμό και είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή στο τρίτο γκολ.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Είχε μερικές όμορφες στιγμές και συνεργασίες, αλλά έμεινε μακριά από τις τελικές προσπάθειες

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Βρήκε ξανά δίχτυα μετά από καιρό σε φάση που είναι «ταμαμ» για το στυλ παιχνιδιού του και την ευχέρεια στο τελείωμα. Αυτή τη φορά με το κεφάλι.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά μόλις μπήκε ο Ολυμπιακός έγινε πιο επικίνδυνος επιθετικά.

ΙΒΑΝ ΜΠΡΙΝΙΤΣ: Επέστρεψε μετά από πολύ καιρό ως αλλαγή και δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στο λίγο που έπαιξε.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Έπαιξε στόπερ όταν μπήκε αλλαγή ώστε να έχει και αυτός κάποιες παραστάσεις από τη θέση εάν χρειαστεί στη συνέχεια. Και γιατί ο Μπιανκον δεν μπορούσε να παίξει 90 λεπτά.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο τέλος.