Ολυμπιακός: Δύο διεκδικούν μία θέση ενόψει Παναιτωλικού

Όπως φάνηκε μετά και την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, μία θέση είναι ανοιχτή για το αρχικό σχήμα στο σαββατιάτικο (25/11, 17:30) ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Δύο διεκδικούν μία θέση ενόψει Παναιτωλικού

Δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την αποψινή (25/11, 17:30, CS1) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Κυρίως στην άμυνα εντοπίζονται τα θέματα που έχει ο Ισπανός προπονητής, αλλά όπως έχουμε αναφέρει έχει βρει τη λύση για να καλύψει τα κενά.

Ο Μπιανκόν στην αποψινή αναμέτρηση θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού παίζοντας στο πλευρό του Ντόη. Από κει και πέρα ο Κίνι θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Ροντινέι να είναι στη δεξιά πλευρά. Έσε και Μαντί θα είναι το δίδυμο στα χαφ για ακόμα ένα παιχνίδι.

Επί της ουσίας έτσι όπως φάνηκε μετά και την τελευταία προπόνηση μία θέση είναι ανοιχτή για το αρχικό σχήμα. Ποντένσε, Φορτούνης και Γιόβετιτς θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα.

Μία θέση είναι ανοιχτή και τη διεκδικούν δύο ποδοσφαιριστές. Μασούρας και Μπιέλ είναι οι παίκτες που παλεύουν για να πάρουν φανέλα βασικού. Ο Έλληνας επιθετικός έχει προβάδισμα έναντι του Ισπανού, αφού και την Τετάρτη που επέστρεψε στον Ρέντη έδειξε τρομερή διάθεση.

Έχει ξεκαθαρίσει στον Μαρτίνεθ ότι θέλει να παίξει με τον Παναιτωλικό, αλλά αυτό είναι κάτι θα το αποφασίσει ο προπονητής. Εάν κρίνει ότι ο Μασούρας είναι κουρασμένος, τότε θα βάλει από την αρχή τον Μπιέλ.