Φιλικό - παρωδία στο Περιστέρι!

Φοβερά πράγματα έγιναν στο γήπεδο του Ατρόμητου!

Φιλικό - παρωδία στο Περιστέρι!

Ο Ατρόμητος κέρδισε με 3-0 τον Απόλλων Σμύρνης σε φιλικό ματς που μέχρι το 65' θύμιζε αγώνα προετοιμασίας, ωστόσο από εκείνο το λεπτό κι έπειτα δε μπορούν να βγουν συμπεράσματα καθώς οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες και ο Γιώργος Παράσχος έκανε... αλχημείες προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Συγκεκριμένα σε εκείνο το λεπτό τραυματίστηκε ο Ναδάλες, ενώ ο Απόλλωνας είχε βάλει δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Η ομάδα της Ριζούπολης ήθελε να βάλει ξανά τον Χουάρεζ, με το Νεοφυτιάδη που διεύθυνε την αναμέτρηση να μη δίνει το οκ για κάτι τέτοιο. Αυτό προκάλεσε μια μικρή ένταση με τον πάγκο του Απόλλωνα να φωνάζει για να γίνει η αλλαγή, την ώρα που τους συμπαραστεκόταν και ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός ο οποίος αναρωτιόταν αν ο διαιτητής σφυρίζει αγώνα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ!

Για να λέμε όμως και του διαιτητή το δίκιο, τυπικά έκανε το σωστό διότι ενδεχόμενη αντικατάσταση του παίκτη με παίκτη που έχει ήδη μπει σημαίνει τινμωρία και του διαιτητή και της ομάδας, όμως η αναμέτρηση ήταν φιλική προκειμένου να ξεμουδιάσουν οι παίκτες του Παράσχου και του Κάναντι, οπότε θα μπορούσε να κάνει και τα στραβά τα μάτια.

Αφού κάτι τέτοιο δε συνέβη το ματς συνεχίστηκε, με τους παίκτες του Παράσχου να αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που έχουν συνηθήσει. Για την ιστορία, τα τρία γκολ σημείωσαν μετά από αυτή την εξέλιξη οι Κοτσώπουλος (74'), Μπρούνο (82') ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88' ο Νταβιώτης.