Αυτός είναι ο Γενς Μάε- Άπειρος διαιτητής, έμπειρος φυσικοθεραπευτής

Διαβάστε ποιος είναι ο Δανός διαιτητής που θα σφυρίξει το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. 

Αυτός είναι ο Γενς Μάε- Άπειρος διαιτητής, έμπειρος φυσικοθεραπευτής

O Δανός Γενς Μάε θα σφυρίξει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

O Μάε είναι 36 ετών και διαιτητεύει από το 1998 είναι ένας ημιεπαγγελματίας διαιτητής που εργάζεται με μερική απασχόληση ως φυσιοθεραπευτής. Στο παρελθόν έχει διευθύνει τον τελικό του Euro u17 και τον τελικό του Κυπέλλου Δανίας

Σε συνέντευξη του στο «Dutch Referee Blog» έχει μιλήσει για:

Το καλύτερο του έτος ως διαιτητής: «Το 2017 θα ήταν σίγουρα το καλύτερο έτος διαιτησίας στην καριέρα μου - συμμετέχοντας στο τελικό τουρνουά U17 στην Κροατία, και στη συνέχεια στον τελικό του Κυπέλλου της Δανίας μεταξύ της Κοπεγχάγης και της Μπρόντμπι».

Το πως προετοιμάζεται για έναν τελικό: «Όταν ορίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό για μένα να συναντηθώ με τους βοηθούς μου όσο το δυνατόν περισσότερο - για να σχηματίσουμε μια ομάδα».

Την ημέρα του αγώνα: «Την ημέρα του αγώνα τρώμε μαζί πρωινό και μεσημεριανό. Κατά τα άλλα είμαστε μόνοι - για να είμαστε διανοητικά έτοιμοι. Διαφορετικοί διαιτητές σκέφτονται διαφορετικά για το τι πρέπει να κάνουν την ημέρα του αγώνα, αλλά εγώ προτιμώ ένα μικρό περίπατο, ύπνο - απλά χαλαρωτικό.

Το ματς: «Φτάνουμε στο γήπεδο 1,5 ώρες πριν από το ξεκίνημα, για να ελέγξουμε τον αγωνιστικό χώρο και μετά πηγαίνουμε στα αποδυτήρια. Εγώ ακούω κάποια μουσική για να χαλαρώσω! Ζεσταίνομαι - και έπειτα ώρα παιχνιδιού!»

Οι στόχοι του: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να απολαύσω τον εαυτό μου και το δεύτερο να φτάσω στην κατηγορία 2 στην UEFA».