ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (25/11, 19:30).

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (25/11, 19:30) για τη δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος και γνωστοποίησαν την αποστολή τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Μετά από δύο εβδομάδες, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και να υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, με μοναδικό στόχο φυσικά τη νίκη.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo στην τελευταία πρόβα της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής (24.11). Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, καθώς και σε αυτές των τιμωρημένων Α.Ζίβκοβιτς και Κεντζιόρα .

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Σάστρε , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας».