Μάντζιος: «Δουλεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μάντζιος: «Δουλεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (26/11), με τον τεχνικό Άκη Μάντζιο να δηλώνει αισιόδοξος για την ετοιμότητα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον η διακοπή βοηθάει τον Άρη: «Σίγουρα κάθε διακοπή βοηθάει, όπως γνωρίζουμε είχαμε αρκετούς τραυματίες, οπότε κάθε διακοπή είναι ωφέλιμη για την ομάδα μας».

Ποιους υπολογίζει: «Έχουμε την επιστροφή του Φαμπιάνο και του Οντουμπάτζο, σε πολύ καλή κατάσταση είναι ο Ζουλ και θα είναι διαθέσιμος. Με τον Φεράρι θα δούμε μέχρι τελευταία στιγμή σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, από εκεί και πέρα άλλες δύο εβδομάδες προπονήσεων πήρε και ο Σαβέριο ο οποίος ήταν πολύ καιρό έξω αλλά πλέον είναι υγιέστατος».

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τη νίκη στον Βόλο: «Σημαντική νίκη, πήγαμε στην διακοπή με νίκη, δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες και με τις επιστροφές που έχουμε θα είμαστε έτοιμοι όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα έχει έναν κορμό, έχει έναν προπονητή που είναι εκεί τρία χρόνια, είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και φαίνεται στην εικόνα της στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο αλλά από εκεί και πέρα εμείς παίζουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε τον κόσμο μας που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να ανταπεξέλθουμε στην δυσκολία αυτού του παιχνιδιού».