Θέμα στο Kicker η αντίδραση του Ολυμπιακού

Το γερμανικό Kicker έχει μεγάλο αφιέρωμα για το ελληνικό πρωτάθλημα και προβάλλει τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού σε βάρος φορέων και πολιτείας. 

Θέμα στο Kicker η αντίδραση του Ολυμπιακού

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τις νέες περιπτώσεις σκανδάλων που το περιβάλλουν κάνει λόγο σε μεγάλο αφιέρωμά του το γερμανικό Kicker.

Αυτό που προβάλλεται ιδιαιτέρως είναι οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για «στρέβλωση του πρωταθλήματος», με αφορμή όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τις ποινές που επιβλήθηκαν στην πειραϊκή ομάδα, με συνέπεια να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός συνεχώς προβάλλει τις θέσεις του για τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ότι το συνέχισε και κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, εναντίον της ελληνικής ομοσπονδίας και της κυβέρνησης.

Αγωνιστικά για τον Ολυμπιακό γίνεται λόγος για την προσπάθεια της ομάδας να προχωρήσει χωρίς τις πολλές αλλαγές προπονητών που είχαν γίνει στην περασμένη περίοδο, ενώ αναφέρεται και η πορεία των άλλων μεγάλων ελληνικών ομάδων, με ειδική αναφορά στους προπονητές τους, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τραυματισμούς (όπως συμβαίνει με τον Λιβάι της ΑΕΚ) όπως και σε διεθνείς ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν, ειδικά ο Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ και ο Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού.