Η Premier League, η Νότιγχαμ και ο Ολυμπιακός

Οι αναφορές που έγιναν στην Αγγλία για Νότιγχαμ και Ολυμπιακό με αφορμή την απόφαση να επιτρέπεται ο δανεισμός παικτών στην Premier League από ομάδες με κοινή ιδιοκτησία. 

Η Premier League, η Νότιγχαμ και ο Ολυμπιακός

Το πιο συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια μετά την απόκτηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι να γίνονται δανεισμοί παικτών της προς τον Ολυμπιακό, αλλά στην Αγγλία υπάρχουν αναφορές ότι η ομάδα της Premier League διατηρεί το δικαίωμα να δανείζεται και εκείνη ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά με αφορμή την απόφαση των συλλόγων της Premier League να επιτρέπεται η απόκτηση παικτών με δανεισμό από συλλόγους του εξωτερικού που έχουν κοινή ιδιοκτησία. Κυρίως είχε να κάνει με παίκτες που αγωνίζονται στη Σαουδική Αραβία και σε άλλες χώρες, αλλά τυπικά τουλάχιστον αφορά και τη Νότιγχαμ με τον Ολυμπιακό.

Γι' αυτό τον λόγο αναφέρθηκε στα ρεπορτάζ στην Αγγλία ότι εφόσον το επιθυμεί η Νότιγχαμ διατηρεί το δικαίωμα να παίρνει παίκτες από τον Ολυμπιακό με δανεισμό. Κάτι τέτοιο πάντως δεν προβλέπεται τουλάχιστον για την παρούσα μεταγραφική περίοδο.