Μπούσης: Σε ποιους αφιέρωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και η συνάντησή του με τον Βαρδινογιάννη

Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ για την γιαγιά του και την πίστη του στον Θεό. 

Μπούσης: Σε ποιους αφιέρωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και η συνάντησή του με τον Βαρδινογιάννη

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης μίλησε για τους στόχους του, τους φιλάθλους της ομάδας, τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και την συνάντησή του με μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον κρητικό τηλεοπτικό σταθμό Creta:

«Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα πάνε σιγά – σιγά. Να δούμε πως θα μας υποστηρίξει ο κόσμος, να έρχεται στο γήπεδο όπως προχθές. Να έχουμε ένα γήπεδο με 15 χιλιάδες θέσεις και να έχει 15 χιλιάδες κόσμο όχι 5 χιλιάδες. Μην είναι άδειο. Έτσι, θα προχωρήσουμε σιγά – σιγά και βλέπουμε», ανέφερε και συνέχισε στις δηλώσεις του στον Creta:

«Ένιωσα μια μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και ήταν ότι περίμενα. Και ακόμα παραπάνω. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο που ήρθε. Ζήτησα από τον κόσμο να μας υποστηρίξει και να έρθει στο γήπεδο. Και ήρθε και έδειξε την αγάπη του για την ομάδα μας. Το πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα αλλά δεν ήθελα να πω κάτι δημόσια».

Για τα όσα είπα για την γιαγιά του σχετικά με το παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Το μνημόσυνο ήταν να γίνει την Κυριακή και να πάω. Η γιαγιά μου με μεγάλωσε στην Ελλάδα, ήμουν δίπλα της από μικρό παιδί και έδειξε την αγάπη της και για εμένα αλλά και για τον ΟΦΗ».
Όταν κάνεις δουλειές με πολλά άτομα, τους κοιτάζεις στα μάτια και νιώθεις αυτό που λέει. Τους γνώρισα από την αρχή, ένιωθαν αυτά που έλεγαν και ήθελαν να προσφέρουν στον ΟΦΗ και την Κρήτη και μαζί τους ήθελα να το κάνω και εγώ. Μου αρέσει πάντα ο αθλητισμός, βοηθάει το ότι ο γιος μου είναι αθλητής και για αυτό θέλω να φτιάξουμε τις ακαδημίες. Έχω δύο μικρά παιδιά, σκέφτομαι να βοηθήσουμε τα παιδιά και να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία», τόνισε και συνέχισε:

«Έχουμε πολλά στο μυαλό μας αλλά τώρα ο μεγαλύτερος μας στόχος είναι η παραμονή. Στην αρχή το πρόγραμμα ήταν δύσκολο, το περιμέναμε. Πήραμε τρεις μεγάλους βαθμούς με τον Ολυμπιακό, τώρα θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια για να βοηθηθεί το πλάνο που έχουμε και η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Θέλουμε να έρθουν παιδιά από το Ηράκλειο, την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Είναι τιμή μου που μας δείχνει την αγάπη και μου την έδειξαν οι Κρητικοί πριν καν έρθω να πάρω τον ΟΦΗ. Όταν περπατούσα στην Κρήτη, ήσασταν πάντα πολύ καλοί άνθρωποι απέναντι μου, φιλότιμοι και αυτό με έκανε να έρθω να πάρω τον ΟΦΗ, πείτε με όπως θέλετε πρόεδρο, ιδιοκτήτη αλλά εγώ είδα την αγάπη των Κρητικών. Είμαι από το Άργος αλλά εγώ ήθελα να έρθω να επενδύσω στον ΟΦΗ. Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, δεν θα ήμουν εδώ.

Πιστεύω πως όταν έχεις επιχειρήσεις ή δουλειές, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν αυτό που κάνουν. Δεν το κάνουν για χρήματα αλλά γιατί αγαπούν τον ΟΦΗ και την Κρήτη. Αν εκείνοι οι άνθρωποι δεν αγαπούσαν αυτό που κάνουν, δεν θα ήμουν εδώ πέρα. Ο Γιώργος μπορούσε να επιστρέψει στην Σέλτικ, ο πατέρας του θα μπορούσε να παραμείνει στην ΑΕΚ αλλά το όνειρο τους ήταν πάντα να επιστρέψουν στον ΟΦΗ.

Όταν μπήκα στο γήπεδο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, είδα κάποια παιδιά και τους είπα «αυτή η νίκη είναι για εσάς, για να φοράτε υπερήφανοι την φανέλα του ΟΦΗ. Αυτή η νίκη είναι για τον κόσμο και την κοινωνία του Ηρακλείου για να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά στον σύλλογο.

Ο κύριος Βαρδινογιάννης είναι πολύ καλός άνθρωπος και έχει πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου. Καθίσαμε στο γραφείο του, μου είπε για τον αδερφό του τον Θοδωρή και μου έδωσε συμβουλές και ήταν τιμή μου που συναντηθήκαμε.

Σας δείχνω την αγάπη μου από την αρχή στα δύσκολα. Στα ευχάριστα θα είμαστε πάντα μαζί όμως ένας άνθρωπος σας χρειάζεται στα δύσκολα. Και σας θέλω στα δύσκολα για να μας στηρίζετε και να κάνουμε βήματα προς τα μπροστά.

Η ομάδα δεν είχε κερδίσει μέχρι τώρα και όπως είχε πει ο προπονητής, ότι θέλαμε μια νίκη. Αυτό θέλω από τους παίκτες. Να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Δεν ήρθα για να διώξω παίκτες και προπονητή. Να τους μιλήσει ο Γιώργος Σαμαράς και να βγάλουν την φλόγα τους», κατέληξε.