Ολυμπιακός: Η επιστροφή στον Ρέντη, τα πέντε εκτός έδρας και οι αλλαγές

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις στον Ρέντη με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ετοιμάζει και αλλαγές στην ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή στον Ρέντη, τα πέντε εκτός έδρας και οι αλλαγές

Μετά από τρεις ημέρες ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν τη Δευτέρα (20/11) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Για την ομάδα του Πειραιά ξανά ένα δύσκολο πρόγραμμα έχοντας μπροστά του σίγουρα επτά παιχνίδια συν το ντέρμπι του Κυπέλλου που είναι στον… αέρα. Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό έχει τη σημασία του, διότι είναι ο ένας από τους δύο που θα παίξει στο γήπεδο του ο Ολυμπιακός και ο πρώτος που θα εκτίσει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Το άλλο ματς στο Φάληρο θα είναι κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα στις 14 Δεκεμβρίου.

Κατά τα άλλα τον Ολυμπιακό τον περιμένουν πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την επανέναρξη των υποχρεώσεων του και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζεται για το ματς με τον Παναιτωλικό να βάλει και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Το ένα από αυτά θα είναι ο Μπιανκόν που θα κάνει το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δεν έχει παίξει άλλο ματς με την πρώτη ομάδα, αλλά τώρα ετοιμάζεται να αγωνιστεί από την αρχή λόγω και των πολλών ελλείψεων που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας. Θέση διεκδικεί και ο Γιόβετιτς που επιστρέφει στην Ελλάδα και έδειξε με την εθνική του ομάδα ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.