Ολυμπιακός: Η ώρα της ευκαιρίας του Μπιανκόν

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν ετοιμάζεται να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ πολύ στις δυνατότητες του.

Ολυμπιακός: Η ώρα της ευκαιρίας του Μπιανκόν

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν έπιασε λιμάνι ξαφνικά τον Σεπτέμβριο με δανεισμό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο αγγλικός σύλλογος έχει ξοδέψει 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τρουά. Παίκτης που προέρχεται από τη Μονακό και στον Ρέντη έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να παίξει με την πρώτη ομάδα λόγω των προβλημάτων που είχε και της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού. Όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ» από το φύλλο της Πέμπτης (16/11) στον Ολυμπιακό πιστεύουν στις δυνατότητες του και θεωρούν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε εσωτερική μεταγραφή.

Στόχος τους στον Ρέντη ήταν να τον βάλουν στην ομάδα και θεωρούν ότι από την απόδοση του θα κριθεί και ο σχεδιασμός του Ιανουαρίου. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ο Μπιανκόν που έχει κάνει δύο συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β' αναμένεται να μπει άμεσα στην ομάδα.

Με τον Παναιτωλικό το θέμα που έχει στην άμυνα ο Ολυμπιακός είναι πολύ σοβαρό. Ο Ρέτσος είναι τιμωρημένος, ο Φρέιρε είναι τραυματίας και ο Πορόζο μοιάζει δύσκολο να είναι έτοιμος. Έτσι το δίδυμο Ντόη, Μπιανκόν ετοιμάζεται για την αρχική ενδεκάδα. Και θα είναι η πρώτη ευκαιρία που θα πάρει ο Γάλλος. Ο Μαρτίνεθ, πάντως το είχε πάρει απόφαση πριν προκύψει το παραπάνω θέμα να βάλει στο… κόλπο και τον Μπιανκόν, ο οποίος θυμίζουμε πως κατά κύριο λόγο είναι δεξί μπακ, αλλά μπορεί να παίξει πολύ κλαά και ως στόπερ.