Η αλλαγή στην άμυνα του Ολυμπιακού και τα τρία γκολ καρμπόν

Ο Μαρτίνς θα αλλάξει ξανά πρόσωπα στο κέντρο της άμυνας. Στο… μικροσκόπιο του τα ίδια γκολ που δέχεται η ομάδα.

Η αλλαγή στην άμυνα του Ολυμπιακού και τα τρία γκολ καρμπόν

Σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά και σε ένα θετικό επίσης την ευθύνη την έχουν όλοι. Σε μία ομάδα όλοι αξίζουν το χειροκρότημα και όλοι την κριτική. Στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα γκολ που δεν βάζουν οι επιθετικοί. Και είναι αλήθεια ότι λείπει το εύκολο γκολ από την ομάδα του Πειραιά.

Από την άλλη, όμως, ένα άλλο θέμα το οποίο χρήζει προσοχής είναι και αυτό της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με τη Ντουντελάνζ αναμένεται να προχωρήσει σε νέα αλλαγή στο κεντρικό αμυντικό δίδυμοι. Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε από την αρχή Βούκοβιτς και Σισέ.

Οι δυο τους δεν έχουν παίξει μαζί σε επίσημο παιχνίδι του φετινού Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Μίλαν, ενώ ο «Βούκο» έχει απουσιάσει μόλις από τρία φετινά παιχνίδια των Πειραιωτών.

Το ροτέισον στο κέντρο της άμυνας συνεχίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος είχε παίξει βασικός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Στα αξιοσημείωτα είναι και τα γκολ καρμπόν που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός στα τελευταία του παιχνίδια. Συγκεκριμένα το κακό ξεκίνησε με τη Μίλαν. Ο Κουτρόνε μόνος στην περιοχή εκτέλεσε με κεφαλιά τον Σα, ενώ τον είχε χάσει ο Σισέ. Ο Μπακασέτας πάλι από σχεδόν ίδια θέση στο ΟΑΚΑ έκανε το 1-1 με τον Γκιγιέρμε να τον χάνει. Το κακό τρίτωσε στο Ηράκλειο με τον Βουό να σημειώνει άλλο ένα τέτοιο γκολ. Ο Μεριά τον έχει χάσει και με κεφαλιά «εκτελεί» τον Γιαννιώτη.