ΠΑΟΚ: Έμφαση στη φυσική κατάσταση

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση των παικτών του.

ΠΑΟΚ: Έμφαση στη φυσική κατάσταση

Την προετοιμασία του συνεχίζει ο ΠΑΟΚ ενόψει της επανέναρξης της σεζόν.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις προπονήσεις, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι όταν θα αρχίσουν και πάλι οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, έδωσε μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση των παικτών του, ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό πριν επιστρέψουν και πάλι στη δράση τη Δευτέρα.

«Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να δουλέψει με τους παίκτες σε τομείς, που είναι αδύνατον να ασχοληθούν εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Έτσι αυτή την εβδομάδα, η φυσική κατάσταση βρέθηκε στο επίκεντρο, με αποκορύφωμα το Σάββατο (18.11).

Οι παίκτες έβγαλαν αρχικά ασκήσεις με σπριντ κι εμπόδια και στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια σε μικρούς χώρους σε εξαιρετικά υψηλή ένταση, με την προπόνηση να θυμίζει καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο Μπάμπα υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια δούλεψε στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Η ομάδα έχει ρεπό την Κυριακή (19.11) κι επιστρέφει στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (20.11) στις 18:00" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ.», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.