Υποτροπή ο Βέλεθ στον Άρη, τρεις εβδομάδες εκτός

Ο στόπερ του Άρη χάνει τα επερχόμενα ματς με ΑΕΚ εκτός και με Ολυμπιακό εντός έδρας, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Υποτροπή ο Βέλεθ στον Άρη, τρεις εβδομάδες εκτός

Άσχημα ήταν τελικά τα... μαντάτα για τον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ, ο οποίος χτύπησε στο πρόσφατο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο στόπερ του Άρη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπέστη υποτροπή στο ήδη υπάρχον τραύμα του στους οπίσθιους μηριαίους, ή αν επρόκειτο για νέο τραυματισμό. Τελικά ίσχυσε το πρώτο, με τον Ισπανό μπακ να παθαίνει υποτροπή στο παλιό του τραύμα.

Βεβαίως, ο Βέλεθ στάθηκε και λίγο... τυχερός μέσα στην ατυχία του. Κι αυτό γιατί η κατάστασή του είναι λιγότερο σοβαρή σε σχέση με τους αρχικούς φόβους που είχαν εκφραστεί.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα απών από τα ματς που ακολουθούν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.