Ολυμπιακός: Το ταξίδι στη Ρώμη, το «όχι» στη Βραζιλία και η σιγουριά του Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα έβαλε τελεία στα μεταγραφικά σενάρια, αφού δεν θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία. Τι έχει γίνει με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό τις τελευταίες ημέρες.

Ολυμπιακός: Το ταξίδι στη Ρώμη, το «όχι» στη Βραζιλία και η σιγουριά του Σκάρπα

Σε ένα μίνι σίριαλ εξελίχθηκε τις τελευταίες ημέρες το θέμα του Γκουστάβο Σκάρπα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα καθημερινά ρεπορτάζ από τη Βραζιλία για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα και δείχνει να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί.

Όσα γράφτηκαν στη Βραζιλία δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αντίθετα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και υπήρχε πράγματι ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Η Νότιγχαμ, που έχει τα δικαιώματα του, ζητούσε 5-6 εκατ. ευρώ. Ήρθε, όμως η Ατλέτικο Μινέιρο με μία πρόταση λίγο πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ.

Εκεί το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει και στη Βραζιλία έκαναν λόγο ακόμα και για υπογραφές σε συμβόλαια. Στο θέμα, ωστόσο έβαλε τελεία, προς το παρόν, ο ίδιος ο παίκτης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρώτος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να φύγει από την Ευρώπη. Θέλει να κυνηγήσει το όνειρο του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο δεύτερος ξεκαθάρισε ότι δεν τον πουλάει και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Κάπου εκεί και ο Σκάρπα φέρεται να δηλώνει σίγουρος ότι θα βρει τον καλό του εαυτό και θα πετύχει στον Ολυμπιακό. Θα μπορέσει εν ολίγοις να δικαιώσει όσους τον έχουν πιστέψει και να παίξει το ποδόσφαιρο του στην Ευρώπη. Ο Σκάρπα με αφορμή το τριήμερο ρεπό που έχει δώσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ταξίδεψε για τη Ρώμη προκειμένου να ξεκουραστεί και να επιστρέψει έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να πάρει περισσότερο χρόνο από τον προπονητή του.