Ολυμπιακός: Οι τέσσερις μικροί που πήρε στην προπόνηση ο Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην προπόνηση της Πέμπτης πήρε τέσσερα παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και συμμετείχαν στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις μικροί που πήρε στην προπόνηση ο Μαρτίνεθ

Αυτές τις ημέρες λόγω και της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει την ευκαιρία να δουλέψει πιο άνετα και παράλληλα να δώσει ευκαιρίες και σε νεαρά παιδιά. Αυτό συνέβη στην προπόνηση της Πέμπτης (16/11) με τον Ισπανό τεχνικό να έχει στην προπόνηση τέσσερις παίκτες από την Ακαδημία.

Συγκεκριμένα με την πρώτη ομάδα προπονήθηκε ο Δημήτρης Ρέτσος, αδερφός του Παναγιώτη, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 7 Αυγούστου 2004 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ θεωρείται και ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για το κλαμπ.

Ο Γιώργος Συρμής γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 2003 και είναι κεντρικός χαφ. Ο νεαρός χαφ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες το 2019 και φέτος έχει κάνει και δύο συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β'.

Ο Κωνσταντίνος Κωστούλας έχει γεννηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2005 και είναι κεντρικός αμυντικός. Ο αδερφός του ο Χαράλαμπος μπορεί να κλέβει την παράσταση λόγω των τερμάτων που πετυχαίνει, αλλά και γι' αυτόν υπάρχει εξαιρετική άποψη. Ο γιος του Θανάση Κωστούλα έχει παίξει στην Κ15 της Εθνικής Ελλάδας.

O Γιώργος Χαραλαμπόγλου έχει γεννηθεί στις 5 Νοεμβρίου 2004 και είναι επιθετικός. Ο μικρός έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Φιορεντίνα και από τον Ολυμπιακό αποκτήθηκε το 2022. Οι Πειραιώτες είχαν συλλέξει πολλά στοιχεία για τον πιτσιρικά που πέρα από το ταλέντο του ξεχωρίζει για την ωριμότητα του τόσο ως χαρακτήρας όσο και ως ποδοσφαιριστής.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο δίτερμα που έκανε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μάλιστα όλοι τους έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή τους.