Έρευνα: Τα γκολ των επιθετικών του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων

Έρευνα στο «ΦΩΣ» για τα γκολ που βάζουν οι επιθετικοί στις μισές ομάδες του πρωταθλήματος και πως αυτές υπερτερούν από τον Ολυμπιακό!

 

Έρευνα: Τα γκολ των επιθετικών του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων

Έκανα μία έρευνα. Για να δούμε πόσα γκολ βάζουν οι φορ και εξτρέμ και επιθετικογενείς μέσοι του Ολυμπιακού και πόσα βάζουν οι αντίστοιχοι στις άλλες ομάδες.

Οι μπροστινοί του Ολυμπιακού βάζουν λιγότερα γκολ από όλες τις ομάδες που είναι πάνω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία αλλά και κάτω του ως τη μέση της βαθμολογίας!

Ολυμπιακός: Γκερέρο 1 γκολ, Χασάν 1, Χριστοδουλόπουλος 1, Ποντένσε 1, Φορτούνης 2. Δεν έχει ο Ολυμπιακός κανέναν παίκτη στη μπροστινή τριάδα να έχει βάλει πάνω από 1 γκολ. Σύνολο οι θέσεις παικτών που εξετάζουμε 6 γκολ.

ΠΑΟΚ: Πρίγιοβιτς 5 γκολ. Ελ Καντουρί 1, Μαουρίτσιο 1, Μπίσεσβαρ 1, Ζαμπά 1. Σύνολο οι θέσεις που εξετάζουμε 9 γκολ.

ΑΕΚ: Μπακασέτας 3 γκολ, Πόνσε 3, Λιβάγια 2, Κλωναρίδης 2, Μάνταλος 2. Σύνολο 12 γκολ.

Παναθηναϊκός: Μακέντα 2 γκολ, Χατζηγιοβάννης 2, Μπουζούκης 2, Καμπετσής 1, Εμμανουηλίδης 1. Σύνολο 8 γκολ. Εντάξει, μέχρι και ο Μακέντα, σέντερ φορ που δεν έκανε προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό και με βιογραφικό τα τελευταία χρόνια που είναι να γελάς, έχει βάλει 2 γκολ.

Ατρόμητος: Κουλούρης 6 γκολ. Ουγκράι 2, Μπρούνο 1, Βασιλακάκης 1. Σύνολο 10 γκολ.

Πάμε και στους από κάτω από τον Ολυμπιακό:

Άρης με 1 βαθμό λιγότερο: Γκαρσία 4, Γιουνές 3, Ντιγκινί 2, Γκάμα 1. Σύνολο 10 γκολ.

Ξάνθη με 1 βαθμό λιγότερο: Γέντρισεκ 5 γκολ! Εδώ σταματάει κάθε συζήτηση...

Παναιτωλικός με 2 βαθμούς πίσω: Έχει δύο μπροστινούς που έχουν βάλει από 4 γκολ ο καθένας! Μάζουρεκ 4 γκολ και Μοράρ 4 γκολ.

Μιλάμε για τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος. Ομάδες με πολύ μικρότερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό έχουν μπροστινούς που σκοράρουν ο καθένας 5 γκολ, 4 γκολ, 3 γκολ, και στο σύνολο οι μπροστινές τους γραμμές έχουν βάλει περισσότερα από τον Ολυμπιακό.

Αυτός είναι ο λόγος που αδικείται ολόκληρος ο Ολυμπιακός ως ομάδα. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα ώστε να είναι τόσο κάτω από τους αντιπάλους του. Ατυχία-γκαντεμιά και αστοχία-ανικανότητα, τον έφεραν εκεί που είναι. No goal no win.