«Ανάσα» για Παναθηναϊκό στην υπόθεση Πέτριτς

Τη δυνατότητα εξόφλησης σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της οφειλής προς τον Μλάντεν Πέτριτς, παρείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με απόφασή του το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

«Ανάσα» για Παναθηναϊκό στην υπόθεση Πέτριτς

Ο Κροάτης πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» είχε κάνει προσφυγή, ζητώντας την άμεση εξόφληση των 169.048,46 ευρώ που του οφείλονται, με την απειλή της αφαίρεσης βαθμών να «επικρέμεται» πάνω από τους «πράσινους», που όμως με την απόφαση αυτή παίρνουν «ανάσα». Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλλει εντός των προσεχών δέκα ημερών την πρώτη από τις έξι δόσεις και εμπρόθεσμα τις επόμενες πέντε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση «καθίσταται και πάλι δυνατή η επιβολή των κατ’ άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π. ποινών μετά τήρηση της προς τούτο προβλεπόμενης διαδικασίας (σ.σ. αφαίρεση βαθμών)», όπως αναφέρεται στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Στο μεταξύ, σε εξαιρετικά δυσχερή θέση βρίσκεται η ΠΑΕ Σπάρτη, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα της Λακωνίας οφείλει να εξοφλήσει εντός τριών εργάσιμων ημερών τις οφειλές της σε συνολικά 14 ποδοσφαιριστές (!), καθώς διαφορετικά θα της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε περίπτωση (δηλαδή 42 βαθμών στο σύνολο).

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών αντιμετωπίζει και ο Απόλλων Λάρισας, αν δεν εξοφλήσει εντός τριών ημερών την οφειλή στον ποδοσφαιριστή Νίκο Συράκο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ