Ολυμπιακός: Η απόφαση για απόκτηση φορ

Στον Ολυμπιακό θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού τον Ιανουάριο και είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ολυμπιακός: Η απόφαση για απόκτηση φορ

Όσο περνάνε οι ημέρες τόσο θα ανοίγει και η κουβέντα για την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Έτσι κι αλλιώς οι Πειραιώτες είναι ένα κλαμπ που δεν σταματάει να ασχολείται με τις μεταγραφές. Όλο το χρόνο οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν ποδοσφαιριστές και κάνουν σκάουτινγκ.

Όσον αφορά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει εδώ και καιρό τον σχεδιασμό τους. Πλέον στην κουβέντα έχει μπει και η απόκτηση ενός επιθετικού. Και αυτό δεν συνέβη τυχαία με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να ψαχτούν για φορ τον Ιανουάριο.

Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Στέφαν Γιόβετιτς απέχουν για περισσότερο από 1,5 μήνα από το γκολ και αυτό παραμένει ένα σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του Πειραιά. Επίσης ο Ολυμπιακός θα χάσει τον Μαροκινό για το Κόπα Άφρικα το οποίο κάνει σέντρα στις 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Για εκείνο το διάστημα ο Ολυμπιακός θα μείνει επί της ουσίας μόνο με τον Γιόβετιτς, τον οποίο ο Μαρτίνεθ δείχνει πως τον υπολογίζει για δεύτερη επιλογή, ενώ την ίδια ώρα τον Ελ Αραμπί τον έχει εκτός πλάνων, τουλάχιστον προς το παρόν. Βάζοντας όλα αυτά τα δεδομένα επί τάπητος οι Πειραιώτες το έχουν πάρει απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού γνωρίζοντας πως τέτοια εποχή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να βρεθεί αξιόπιστος φορ.